Nástavbový obor Gastronomický management


MÁTE ZÁJEM

- doplnit si své odborné vzdělání po získání výučního listu?
- zvýšit své šance na trhu práce dalším stupněm kvalifikace?
- naučit se pohlížet na svou profesi číšníka či kuchaře z pozice vedoucího?
- pracovat jako hoteliér, provozní, šéfkuchař, podnikatel v gastronomii, příp. v jiných funkcích nižšího a středního managementu?
- studovat moderním způsobem, kdy ve výuce mají nezastupitelné místo exkurze a zájezdy?

DSC00718


PAK JE TADY ŘEŠENÍ V PODOBĚ NÁSTAVBOVÉHO STUDIA !

Akce

3. kolo přijímacích zkoušek
3. kolo přijímacích zkoušek

více info v sekci "PŘIJÍMÁNÍ ŽÁKŮ"

15.8.2025
Opravné letní zkoušky 2025
Opravné letní zkoušky 2025

více info v sekci "STUDIUM"

26.8.2025