Rauty

........."Vážená paní ředitelko, dovolte mi, abych vám vyjádřil poděkování za profesionální přístup Vašich spolupracovníků a žáků, o kterém jsem měl možnost se osobně přesvědčit. Akce "Den Pobaltských republik", kterou jsme pořádali společně s Czech Tradem na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, byla přičiněním i Vašich spolupracovníků a žáků prefektně připravena. Raut, který přichystali pro naše hosty, byl jednoznačně skvělý. Je potěšitelné, když se v dnešní tak uspěchané době máme možnost setkat s nebývalou ochotou a profesionalitou, která je tolik potřebná."

/ z dopisu Petra Rachunka, Chargé d´Affairs Lotyšského konzulátu v Brně/

Realizace rautů patří také k nejviditelnějším aktivitám. Škola je schopna připravit a uskutečnit raut na vysoké profesionální úrovni v rozsahu 10 - 300 osob. Kromě zajištění kompletních cateringových služeb se snaží maximálně vycházet vstříc požadavkům a možnostem objednavatele, což se zejména týká situování rautu do jeho vlastních prostor. Může se jednat o pracovní příležitosti, firemní večírky, soukromé akce, ale i prestižnější události oficiálního charakteru. Osobní zkušenost s kvalitní přípravou rautu a moderní slavnostní obsluhou patří bezesporu k těm, které mladí gastronomové ve své budoucí odbornosti ocení.

Vzhledem k provozní, časové i finanční náročnosti takovýchto akcí se ale nejedná o časté aktivity, neboť škola musí pečlivě zvážit reálné možnosti každé poptávané akce a také míru potenciálního přínosu pro odbornou výuku. I tak má již škola na kontě desítky zdařilých rautů při různých prestižních příležitostech a pro mnoho významných klientů, např. poslanecká a senátorská kancelář, autosalon Citröen, Janáčkovo divadlo, Lotyšský konzulát, Akademie věd, Správa jeskyní Moravského krasu, Městský úřad, zámek nebo knihovna v Blansku, základní a mateřské školy atd.


RautyRauty


Další fotografie z námi organizovaných rautů naleznete ZDE ⇒

Zjednodušený rautový sortiment:

  • miniatury
  • lahůdková masa
  • sýrové a uzeninové variace
  • pokrmy teplé kuchyně
  • teplé přílohy a přílohové saláty
  • čerstvá zelenina
  • ovocná zrcadla
  • minizákusky
  • bílé a červené víno
  • nealko nápoje
  • káva